Atina'da banka soygunu: Dört emanet kasası boşaltıldı
Yunan polisi, Atina’nın Attika birimine bağlı Psihiko banliyösündeki bir banka şubesine yapılan soygunu soruşturmaya başladı.


Keep Talking Greece isimli çevrimiçi kaynak tarafından yayımlanan bu haber Hande Yetkin tarafından Türkçeye çevrilmiştir.
Yunan polisi, Atina’nın Attika birimine bağlı Psihiko banliyösündeki bir banka şubesine yapılan soygunu soruşturmaya başladı.
Yetkililerden edinilen bilgilere göre, soruşturma konusu olan dört emanet kasasında mücevher, nakit para ve değeri 5 milyon Euro’nun üzerinde olan kıymetli eşya bulunuyordu.
Emanet kasalarından birinin sahibi tarafından 13 Kasım’da fark edilen soygun, banka aracılığıyla polise şikayette bulundu. Kasanın açıldığını ve boşaltıldığını onaylayan Yunan yetkililer, şikayet sahibine ait olana ek olarak üç emanet kasasının daha soyulduğunu rapor ettiler.
Olayın gerçekleştiği bankada 1.500 emanet kasası bulunduğu bilgisi paylaşıldı.
Haber Görseli: Tim Evans
İlgili Galeriler