Lefkada adasında Pazar günü 4.0 büyüklüğünde deprem

Atina Jeodinamik Enstitüsü'ne göre, Pazar günü öğlen saatlerinde Yunanistan'ın batısındaki Lefkada adası yakınlarında 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Tunacan Atalay
Tunacan Atalay
15 Ağustos 2022 Pazartesi 14:02

Ekathimerini haber sitesinde yayımlanan bu haber Nesibe Özgür Göven tarafından Türkçe'ye tercüme edilmiştir.

Enstitü, depremin merkez üssünün adanın 4 kilometre güneybatısında, 14,6 kilometre derinlikte kaydedildiğini belirtti. Deprem, yerel saatle 13.47'de meydana geldi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.