banner23

Karantinanın ilk gününde ceza yağmuru

7 Kasım Cumartesi günü Yunanistan’da 55.724 trafik kontrolü gerçekleştirdi. Kontroller sonucunda 2 kişi tutuklandı, mağazalarda 4 adet kural ihlali tespit edildi. Cezaların 585’inin toplu taşımalarda, 698’inin ise maske kullanmamaya bağlı olarak verildiği yetkililerce doğrulandı.

Karantinanın ilk gününde ceza yağmuru
Hande Yetkin / Atina Haber
Hande Yetkin / Atina Haber
08 Kasım 2020 Pazar 19:04

8 Kasım 2020 Pazar günü Yunanistan merkezli Parapolitika gazetesinde yayımlanan bu haber Hande Yetkin tarafından kısaltılarak Türkçeye çevrilmiştir.

7 Kasım Cumartesi günü Yunanistan genelinde koronavirüs salgınına karşı 55.724 kontrol gerçekleştirdi. Kontroller sonucunda 2 kişi tutuklandı, mağazalarda 4 adet kural ihlali tespit edildi. Cezaların 585’inin toplu taşımalarda, 698’inin ise maske kullanmamaya bağlı olarak verildiği yetkililerce doğrulandı.

Güney Ege'de bulunan bir mağazada aşırı kalabalık müşterisi olan bir dükkana idari para cezası uygulandı. Ülke genelinde dışarı çıkma yasağının bulunduğu saatlerde 585 kişinin kural ihlali yaptığı kaydedildi, her bir vatandaşa 300 Euro tutarında para cezası verildi. 

Atina’ya bağlı Attika biriminde 194, Selanik'te 122, Orta Makedonya genelinde 42, Mora Yarımadası'nda 42, Girit Adası’nda 39, Doğu Makedonya ve Trakya'da 32, Batı Yunanistan'da 29, Tesalya'da 22, Orta Yunanistan'da 17, Epir'de 13, Güney ve Kuzey Ege'de 11, İyon Adaları'nda 6 ve Batı Makedonya'da 5 kişiye çeşitli sebeplerden yaptırım uygulandı.

Maske kullanımı ve sosyal mesafeye dikkat etmeyen 698 vatandaş tespit edildi. ve 452 300 Euro para cezası ve 150 Euro 246 para cezasına çarptırıldı.

Haberde kullanılan görselin tüm hakları Pantelis Saitas'a aittir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.